Trötta ben och pigg skalle!

Så sammanfattar jag mig själv idag. Har nyss varit ute och promenerat i två timmar nästan. Blev en lång sväng med Bosco, min brors Schäfer, eftersom min bror är i Stockholm och Henna behövde få passa Alvin. Benen känns som två geléklumpar och jag fattar inte varför? Borde vara i bättre form än vad benen skvallrar om. NÅja, träning ikväll 18:00-19:30 och därefter en sväng till min äldre bror Christoffer, såvida han inte kommer och hälsar på oss.

Har fått mina tider för praktiken till veckan:
Måndag 05:00-13:00
Tisdag 13:00-21:00
Onsdag 21:00-05:00
Torsdag 21:00-05:00
Fredag L-E-D-I-G

Sedan God Jul med säon, broms, vagnsyning och växlingshäftet i knät.

Många tankar att skriva av sig om, men de flesta är av aldeles för privat karaktär och många andra har jag blivit belagd med munkavle av styrelsen för att inte skapa negativ uppmärksamhet till de jag tänker på. Aja, skitsamma.
Fotbollen har dragit igång och jag ser positivt på framtiden. Det negativa är att många unga killar har valt att skriva över sig på Luleå FF i tron att de kan träna där och spela med oss.... Stackare, fan vad LFF har lurat dessa unga gossar som tyvärr nu ser ut att bli s.k. ettårsfall. De får träna men kommer inte att rymmas i någon matchtrupp, såvida de inte skriver tillbaka sig på Lira BK.

Framtiden för dessa är just nu som ett Babianarsle, ljus men full av skit!

Daniel