Så var det städat... Vill ha villa nu!

Har rensat bort lite i röran, dock inte kastat något än. Tack gud att vi har ett stort förråd. Ska ta någon dag här framöver i akt till att fara till återvinningen med några ton skrot... Typ... Nej, det viktiga är att det börjar bli ordning i kontoret som sedermera ska bli Charlies rum. Visst, i dagsläget är det bara ett kontor, men efter dagens rensning är det inte svårt att göra om till ett barnrum. Ska måla väggarna lite och så, sedan blir det klart, men det gör vi nog inte förrän till vintern.

Bra arbetsdag idag också va? Nej, skulle inte tippa på det. Stekhett ute åsså blir man försenad och måste sitta i Arnemark av alla ställen en timme och vänta in att man ska få komma in till Piteå. Finns bättre saker att göra då det är 28 grader varmt ute. Typ stranden eller??? Nåja, jag har ett jobb och enligt analyserna så ska varselvågen stannat nu så det innebär att man borde kunna andas ut och känna sit lite tryggare med jobb och framtid.

Detta är fan fantastiskt! Tänk att få ha jobb, ett bra betalt dessutom, under en lågkonjunktur! Fan så jag ska investera! Näst på tur står en LED-TV och sedan blir det not ett PS3... och sedan kommer frun och säger ifrån så vi får se hur det slutar.

Börjar sakna hockeysäsongen, inte vintern, men att få se lite hederlig hockey! Blir säkert en och annan match i nya Coop arena till vintern.... eller, jag vill nog hellre kalla den för goa hederliga Deflinen!

Nej, nu ska jag lägga undan datorn och bara fokusera på mitt vinglas. Sitter nämligen på balkongen och njuter av en tropisk natt... Inte många man får uppleva här på våra breddgrader så man får passa på då nätterna kommer!

Ha det!

PS, Hur fan får man balisfel på sträcka utan ATC? Jo, det var en pik till Martin. Hälsa honom det Ingela :)

Thats it!!!

Mycket vilja, lite kraft, låg ambition. Kan bara sammanfattas som en dålig kombination till att göra det som var tänkt. Har därför avsagt mig ett hedrande förtroende med anledning av de ovanstående orsakerna. Ska faktiskt bli så väldans skönt att bara fokusera på familjen och jobbet, inte behöva åka fram och tillbaka mellan möten, ansvar och andra uppdrag som tar mer tid än man kan tänka sig.

Charlie och Jennie är mina förstaval i prioritetsordningen. Sedan kommer jobbet och mig själv. Därefter finns det inte kvar något utrymme för fler uppdrag. Charlie växer fort och den tiden kommer aldrig åter. Därför vill jag inte missa en minut mer än absolut nödvändigt.

Sitter i Kiruna och skriver av mig lite. Tredje gången på ganska kort tid som man är här nu med samma tur. Oljetåget upp och tomma oljevagnar ner. BÖrjar nästan bli rutin i att spaka sig fram till det vackra Kiruna och jag gillar faktiskt turen. Helt okej eftersom man hinner sova ordentligt och även ta sig en rejäl promenad runt stan innan man börjar arbeta och åka ner mot kusten igen.

Jennie fyller år på lördag och jag har inte en susning om vad fan jag ska köpa henne... Tips??? Hör av er i sådana fall!!!

Nej, dags för en sväng till Ica för att köpa lite mat  innan jag ska "powernappa" innan jag börjar jobba igen...

Ha det!!!