Ja, då var man firad in i det vuxna livet...

Igårkväll hade jag och Andreas vår gemensamma 30-årsfest! Kul som fan... Vi åt, drack och körde singstar... Mycket trevlig kväll med mina vänner och släktingar. Ni som missade gårdagen... ja, er huvudvärk... det var en kanonkväll!!!

Började med lite mingel och tipsrunda med 10 frågor om mig och Andreas och om vår uppväxt med mera. Sedan till bords med mat, dryck och lite småtal... eller, nej, det var fan inga tal... varken jag eller Ante ville ha någon formell kväll. Bara en skön laidback atmosfär utan en massa stelt trams. En stor eloge till brorsan dock som har fixat som fan och stått i där jag har varit bortrest under hela perioden. Visst, jag hann fixa lite småsaker, men överlag så var det Ante som grejade biffen!

Tänkte lägga upp lite bilder, men jag vette fan när jag ska ha tid med det? Tid har jag förvisso, men just nu ska jag ägna den närmsta tiden åt att slappa, slappa och slappa... har två veckor ledigt nu varav endast en är tillsammans med Jenny. Vi MÅSTE få lite skön tid tillsammans så vi får fira vår förlovning och planera lite om vårt kommande bröllop.

Nåja...
Hörs...

Ganska dött här...

...vilket beror på att jag gör praktik på Veolia i Gävle just nu. Det mesta som händer mig i dagarna är tågrelaterat så jag skriver mest i klassbloggen.

Fotbolls EM har dragit igång... Sveriges chanser att gå vidare är minimala. Så länge Lagerbäck finns kvar så är man bara nöjda med att få vara med. Har krismöte för att världens bäste fotbollsspelare har önskemål på vem han skulle vilja se i startelvan.. ja då är det illa. Spelarna SKA fan ha åsikter. De ska inte bara sitta och nicka utan egna åsikter och kommentarer till det man gör. Nej, Lagerbäcks fegande ger oss biljetter till finrummet, men thats it!

Har annars det jävligt bra just nu! Allt känns bara finfint och Jenny, ja det är du som är ledstjärnan i mitt liv. Älskar dig så.