Dags för lite bilder...

Var så länge sedan jag lovade att lägga ut lite bilder och lyckligtvis, för min skull, lovade jag aldrig något datum för när bilderna skulle publiceras. Nu tänkte jag dock försöka få upp någon bild på Charlie och kanske en vovve också...

Charlie blir fotat av mamma Jenny ute i Tjuvholmsundet


Titiyo poserar snällt på stranden.

Mer än så här blev det inte för denna gång...

Panik!!!

Har åkt två examinationsveckor nu för att slutligen bli egen förare. Nervöst som bara f-n och givetvis händer allt som INTE har hänt under det halvår som jag övningskört. Lok som går sönder, spärrventil som inte låser, spänningslös kontaktledning, Dieslelok med igenkleggade kylvattenledningar osv... You name it. Givetvis kommer allt under examinationen, nästan så att man tror att han där uppe har planer för mig...

Nåja, nu tror jag ändå att jag löste allt på bästa sätt utan att jaga upp mig. Trots att det innebar förseningar så arbetade jag lugnt och metodiskt, i alla fall inbillade jag väl mig det.

Har en vecka kvar av examinationen nu och det med två olika intruktörer, först på måndag ska jag ut och åka VUT med en insare och sedan onsdag - torsdag åker jag turer mellan Luleå och Boden hela tiden, och efter det ska jag väl kunna titulera mig förare av tåg! ...om nu inget dumt händer.

Har haft en brutal bloggtorka annars. Har inte orkat skriva, eller snarare prioriterat det. Har haft fullt fokus på uppkörningen och att bara försöka vara pappa emellanåt. Det funkar faktiskt bra tror jag, men det blir annat som får stryka på foten och det är bland annat bloggandet.

Fotbollen har även den tagit tid i anspråk. Det har varit några ärenden av grövre dignitet som har tagit mycket tid och enerig i anspråk, men nu tror jag f-n att det har löst sig! Jippie!!!

Barca mot ManU i CL-Final!!! Snacka om godis för en fotbollsälskare som jag!!!

Ha det!