Våren är kommen...

Såja, våren är i antågande, precis när vintern börjat så slår vädergudarna till igen med en rekordtidig vår. Nya värmerekord för Mars blir satta överallt runtom i vårt avlånga land. Snurrigt! Det tråkigaste med allt är att min favoritårstid snart är över, vår kära vårvinter som bara finns från Umeå och uppåt verkar bli rekordkort. Det som känns bra med det hela är att sommaren förutspås att bli bra med värme och många soldagar. Ingen anledning att åka utomlands för att jaga värme med andra ord...

April är i antågande och sedan är det bara någon vecka kvar innan vi åker till Riga med Bothniakören. Kul!!! Skulle nog aldrig komma på tanken att åka till Lettland själv, så nu är jag verkligen nyfiken på vad vårt forna rike har att erbjuda. Sägs vara fullspäckat med gammal svensk historia och kultur från Karl XIV och grabbarna.

Imorgon, Nationellt prov i Engelska, uppsats... som att jag inte redan har fullt upp med allt jävla rättande redan... Nåja, bara att bita ihop och se glad ut... Det är väl det som jag har betalt för

Svårt att gå framåt med handbromsen uppdragen...

Luleå hockey... en kär och väl debatterad förening som i dagsläget måste genomgå en stor förändring. Vi blir ifrånåkta av alla lag idag, inklusive många allsvenska lag. Vad behöver vi göra då? Jo, följande.

1 Bygg en helt ny arena! Coop är ett typiskt exempel på att inte våga. En ny hall med bättre akustik och fler platser borgar för att fler kommer att vilja besöka Luleås matcher eftersom dagens hall är ett skämt!


2 Anställ en sportchef med "hår på bröstet". En som vågar vara tuff och bryta lite mönster, lite som Håkan Loob i FBK.


3 Satsa ordentligt på att göra Luleå fans till en stolt supporterklubb. Lyssan på vad fansen säger eftersom det är de som bär framn laget!


4 Hitta tillbaka till det som alltid varit luleås signum, fart och kraft! Ge mer utrymme för farten så kommer lirare att växa fram! Anställ en coach som premierar den hockeyn, typ Wikegård.


5 Kontraktera fast alla i ett tidigt skede. De som vägrar får inte heller ens titta på ett förslag från annan klubb, i det fallet ska de bänkas och förpassas till frysboxen!


6 Sluta tramsa med gamlingar! Savve gjorde allt bättre än Åkerström och dubbelt så fort!


Nåja... det var ju bara lite åsikter ur ett "läktarperspektiv".


Fetton med konto och smoking...

Nu verkar alla tro att jag ska yra om direktörer som roffar åt sig på "arbetarens" bekostnad. Nej, jag talar om fjollorna i mitt kära Luleå Hockey. Överbetalda töntar som verkar tro att vi fans mer än gärna betalar stora pengar för att de ska få åka runt i Sverige och fjanta. Visst, man ska stötta sitt lag, men när de man lägger pengar på verkar skita i att ge valuta för pengarna och lön för mödan... Ja, då förtjänar de ta mig fan en utskällning. Inget ont om att Linköping är ett bättre lag, men när "stjärnor" viker ner sig och gnäller som små hundvalpar om det ena med det tredje... ja, då anser jag att man har rätten att kritisera laget. Nu ligger vi under med 3-0 i matchen och totalt 3-0 i matchserien varför jag törs påstå att säsongen tar slut runt 21.15 ikväll...

Uppdrag storstäda!!!

UT MED
Slavomir Lener! Verkar ha tappat engagemanget och ska inte erbjudas nytt kontrakt!
Tero Leinonen! På dekis...
Fredrik Hynning! Borde fan bänka kadavret om han förhandlat med andra klubbar under pågående säsong!
Roger Åkerström! Blir ifrånåkt av alla, inklusive domaren. Fattar fortfarande inte att man inte får haka...
Pavel Skrbek.. Hur fan kan man ta 2+2 med 3.50 kvar och chans på kvittering??? Iväg med dig!!!

FÖRSVINNER TYVÄRR
Tomas Surovy... Efter en sådan här säsong lär NHL slåss om hans namnteckning...
Renberg... när han gör sin bästa säsong och även håller så verkar han få kalla handen...

BEHÅLL!!!!
Ungdomarna (Omark, Modig, Isaksson, Lindgren, Lindqvist, Nyberg, Savilahti, Harju)
Chabada (Redan klar)
Obsut
Saravo (Klar)
Pukka (Klar)


VÄRVA
Elaking!!! (Ledin sägs vara på väg hem igen...)
STABIL målvakt!
Fysiska forwards med känsla (Emwall-typer)
Två starka centrar (Synd att vi inte fick hem Nordan)
OSTEN I BÅSET!!!

Veckans skrattis där Ros på AB gör bort sig totalt.
Det säkraste beviset på att Hynning är klar för Timrå: Hynnings fru har sökt jobb på Synsam i Sundsvall...
...Hynnings vad???

Nu får vi hoppas att något av "Norrlandslagen" går hela vägen.... Varför inte Modo???

Slutspelshockey

Årets gastkramning är här, elitseriens slutspel! Efterlängtat är det, men inte något nytt fenomen för denna säsong. De senaste omgångarna har varit bland det svettigaste jag varit med om i en serielunk och vips känns serielunken inte längre som en lunk. Hoppas att kommande års elitserie blir lika jämn och intetsägande.

Hur kommer årets slutspel att sluta då? Vette fan, jag vägrar tippa eftersom jag inte befattar mig med ord som att tro, gissa, ana osv... Antingen vet man eller så vet man inte, att tro är att inte veta och det får man syssla med i kyrkan!

Något helt annat, jag ska ägna några rader åt självömkan!!! Jag har dragit en visdomstand i nederkäken. Fan vad det värker. Den drogs inte, den mejslades, borrades, klövs, skars, bröts, höggs och slutligen drogs ut... Nu känns det som om jag gått 15 ronder mot Tyson utan handskar... Svullen, öm och med ständiga spänningar i käken... och pengar kostar det... fan att man ska betala för detta. Jag är sjuk, bara att inse. Vem fan lägger ut tusenlappar på att få långvarigt obehag? Finns kanske folk med den läggningen, men jag är inte en av dessa.

Bästa serien just nu? Överlägset "Las Vegas" säsong 4!!! James Caan rockar! Till min stora förvåning fick jag höra att Josh Duhamel inte var en flickfavorit... Konstigt, men det bevisar bara att jag har noll koll på vad damer vill ha! Hoppas bara att Jenny är nöjd med mig :S

Bäst musik just nu? Överlägset även här; Velvet Revolver och skivan "Contraband"... Den behöver snurra något varv innan den sitter, sedan går det inte att stänga av.

Ha det gött!