I Know you want one...

Just eat it...


Brorsan ville lära sig göra sushi så jag fick rycka in och göra en insats. Kul att göra en jättebricka och även några makis, som dock inte syns på bilden. Me love sushi!!!

Smaken blev åsså bra... kanske man ska öppna egen sushibar??

Moralen bättre...

Jag fick tummen ur det berömda... det blidde en joggingtur i det störtsköna regnet! Hela 2,5 kilometer avverkades på asfalt och betong. Hade ork och energi för ytterligare 2,5 i samma tempo, men det är bollpass i kväll som jag vill orka med och dessutom vågar jag inte riskera att sabba knäna eller benhinnorna på för mycket stum löpning!!!

Det ni! I challenge you all...

Moralen låg?

Sitter fortfarande i köket med min laptop framför mig. Har träningsläderna på och SKA ut och springa. Problemet är bara att ju längre jag väntar desto jobbigare blir det. Regnet bara öser ner och jag har sagt till mig själv att jag ska dra iväg när det lugnar sig i alla fall lite... Visst, det lär ske va?

Satt och tittade på lite gamla Miss World-artiklar som för övrigt vanns av Miss Venezuela... Blahaha... I det avlånga landet "lagom är bäst" är det ju numer förbjudet att tävla i skönhet eftersom alla som inte är lika "vackra" då känner sig sämre och får mindrevärdeskomplex. Därför deltar inte vi. Därför skonar vi våra svaga från att måsta se dravlet på TV. (Eftersom valet av TV-kanal och program inte är valfritt) Därför väljer samma "svaga" att gotta sig i veckotidningar med helkroppsbilder på vältränade och retuscherade tjejer som talar om hur man ska få snygga lår och platt mage. Samma tidningar (skrivna och utgivna av kvinnor för kvinnor) fattar inte hur de förnedrar sitt eget kön och ytterligare kväser den jämställdhetskamp som ibland känns närvarande.

Omslaget talar sällan om hur man stärker sin självkänsla, om hur man ska nå vidare i karriären, om hur man får sin man att ta större ansvar hemma... Nej, där får kvinnan veta att vägen till ett lyckligt förhållande handlar om att gå ner 10 kilo, lyfta brösten, träna upp rumpan, sminka sig som Jessica Alba och bli solbrun i din fina dyra bikini... allt detta ska ju göra att mannen blir glad och älskar henne mer... Då har vi verkligen nått någonstans i livet va??

Vänder man några blad så uppmanar samma tidning till att bojkotta porr!!! All porr är skadlig och kvinnoförnedrande! Det vilseleder våra unga och exploaterar svagas situation! Fuck! Mycket av det är faktiskt sant, men långt ifrån allt! Den totalitära förbudsklubben ska låta klubban svinga och därmed jaga ur porren och förbjuda den! Piteå ska tillexempel bli en porrfri kommun... Vad menas med det då?

Ska man förbjuda allt som kan kopplas till porr? Dildos? Tidningar? Filmer? Internet? Mail? Egenproduktioner? Ja... då tror jag fan bara att man trampar sig själv på tårna. Det visar sig att de allra största porrkonsumenterna via postorder visar sig vara just kvinnor i sina bästa år... Samma kvinnor som jagar ut porren bjuder samma kväll hem en värdinna för ett sk. homeparty där det ska fnittras, klämmas, kännas och sedan handlas. Visst, här handlar det om att tillfredsställa sig själv... inte se en produktion med drogade stackars kvinnor...

Äh! Låt "Landet lagom är bäst" instifta en slags porrcensur som får i uppdrag att ta fram ett slags "rättvisemärke" för porr. Filmer och tidningar som fyller kriterierna för rättviseporr borde väl få säljas då? En porrantagonist gick så långt att hon jämställde porren med krigsindustrin och menade att krig är aldrig bra... Sant... Men "rumsren" porr är faktiskt bra eftersom många förhållanden får bättre intimitet av det...

Jaja... moralisternas sverige har åter talat! Snart kommer fegisen Reinfeldt att lagstifta om Porrförbud och sedan förklarar han att svenska folket inte har förstått lagens syfte...

Nu regnar det lite mindre... hörs!

Det närmar sig...

Slutpraktik, slutprov, anställningsintervjuer, mer utbildning osv... Känns som om livet börjar igen till hösten. Hopps på det bästa av alla alternativ när det gäller yrke och framtid. Eller, egentligen är det bara yrke som känns ovisst, inte OM utan snarare VAR jag kommer att jobba...

Just den övriga framtiden är ordnad känns det som.

Lördags, Trästocks, Machinae Supremacy... Fett nice. Tänkte egentligen inte åka alls, men mina bröder skulle åka, och de hade plats för mig och Jenny i bilen. Båda gillar MaSu så det blev helt enkelt bara så att man hoppade in. Spelning i 60 minuter och sedan efterfest med halva bandet på O'learys i Skellefteå. Även en gammal skolbekant och fd. basist visade upp sig och joinade festen!

Min äldre bror var nog lycklig eftersom han slapp köra i och med mitt och Jennys intåg. Han fick dra i sig lite Bira och njuta av festivalen på det sätt som han uppskattade! Bra att man kunde göra honom  nöjd.

Hemresan blev sedan magisk!!! Soluppgången som mötte oss vid Ersnäs och sedan kulminerade vid gamla Gäddviskbron var magnifik. En av de bästa Lördagar jag varit med om på länge!!! Fan så bra, ett äkta sommarminne.

Måndag idag, individuell löpträning sedan fotbollsträning 19-20:30 på Porsön. Känns som om det kommer att bli bra det här! Kroppen har redan börjat inta de former och proportioner som jag eftersträvar....

Skola imorgon med Pizza och praktikredovisningar! Känns som att det kommer att bli en bra vecka, det bistra vädret till trots!!!

Cee ya

Mañana!

Mañana!
Torsdagmorgon, kaffet är nybryggt, Jenny har dragit till jobbet, Jonas och Andreas crashar i soffan. Jag är slapp som en nyklubbad lake... Sitter och läser i Aftonbladet om regeringsträffarna i Almedalen och om hur Alliansen på fullaste allvar verkar tro att man kommer att sitta säkert i nästa val... fattar dem inte? De har sin plats på grund av att Göran P inte hade IQ nog att avgå i tid för att rädda partiet. Nu med Sahlin i spetsen så kommer nog Sossarna att bli tydligare igen och framförallt så kommer man sluta tvinga låginkomsttagarna att finansiera för de rikas överflöd. Har man en årsinkomst på 5 miljoner så har  man fan råd att pynta upp 32% av det i skatt. Det är inte jag som ska behöva betala för utjämnningen av Stockholms motorvägar för att Östermalmsfjollorna ska kunna åka med sina Ferraris utan att skrapa i underredet...

Jaja, är säker på att vi får en ny regering vid valet 2010. Frågan är bara hur mycket tid som ska måsta gå åt för att laga felen som idioterna bakom Reinfeldt har skapat. Det bästa vore nog att erbjuda Fredrik ett amerikanskt medborgarskap så får han se om han verkligen gillar den stilen med havererad sjukvård, etniska segregationer, sönderfuckad skola, ekonomisk katastrof för lägre medelklassen, illegala flyktingströmmar osv... Nej. Den sidan av myntet vill nog inte den skitstöveln se! Han är väl bara nyfiken på att se de vräkiga villorna efter Malibu och Hollywood hills utan att måsta ägna en tanke åt vem det är som fixar trädgården och poolen för en svältlön...

Nåja, det finns ljus i mörkret också... Med ny regering så kommer man ge fan i att bygga fler motorvägar i fjollträsket. Istället kommer man satsa på att bygga ut den viktiga infrastrukturen och det är effektiva järnvägar som möjliggör bättre kommunikationer för resenärer och godslösningar. Tänk er att kunna åka från Malmö till Kiruna i ett snabbgående sovtåg... Starta i Malmö 22:00, kliv av i Kiruna 09:00 utvilad och klar. Det finns sovvagnsmoduler att bygga in i reginorna. I Asien finns Reginatåg om 16-18 vagnsmoduler som innehåller sovvagnar, restaurang, sittvagnar och godsvagnar. Det roliga med det är att man kan utrusta 50% av alla axlar med traktionsmotorer och få ett nattåg med 200+km/h!!! Krävs bara att banorna tar den trafiken! Med andra ord, bygg Norrbothniabanan nu! Bygg den med dubbelspår hela vägen! Förläng dubbelspåret ända till Kiruna! Det behövs med Norrmännens ökade godstransporter genom sverige och de betalar så fett så att man delfinansiera med norskarnas penningar!

Nåväl!
Kaffet lockar och sängen vill ha tillbaka mig till John Blunds värld!

Over an out!