Biljävel och skitsaker från Biltema...

Ahhh... äntligen fick jag tummen ur och tänkte byta delar till bilen. Nya bromsskivor, nya klossar och monteringssatser. Klart! Problem då? Jorå, som fan. Inte en jävla del passade som den skulle... Bromsskivan har jag inte ens testat eftersom låsbultarna måste borras ur för att få loss den gamla.

Fan vilket jävla skit alltså...

Jaja.. får väl fixa det sen... Börjar kvickna till från förkylningen och nu återstår bara lite rethosta... trist det med, men fan så mycket bättre än att vara helt igensatt i näsan. Sover ju i alla fall bra...

Nåja, dags att sova nu snart.

Ha det!

Julen avklarad

Årets jul är överstökad!
Trist... För en vecka sedan trodde jag att jag skulle få skriva "äntligen" när julen var över, men så är inte fallet nu. Julen har varit kanontrevlig! Vi har ätit, pratat, ätit mer och bara haft helt underbart trevligt! Började julen med grötfrukost på Björx med mor och far innan vi for upp till Heden lagomt till Kalle Anka. For senare in till Boden och firade kvällen där med Eilifs föräldrar och hela den tjocka släkten. Underbart! Familjen växer på mer än ett sätt har vi nu upptäckt!

Blev en jul där jag äntligen för första gången kände att det inte var stress och ångest över alla julklappar som skulle inhandlas! Bara ett stort leende när visakortet drogs på alla de affärer man handlade på. Roligt! Det kanske bor en liten Shopoholic även i mig...

Ledigheten fortsätter till och med söndag och sedan börjar jag igen på måndag morgon med växling i Boden! Känns bara bra att få göra lite annat nu under några veckor innan uppkörningen tar vid med instruktörer. Bara att hålla i hatten sedan den dagen när instruktören ska sitta med i loket och granska varenda drag jag gör. Phu! Nåja, farsan klarade av det så då borde fan även jag fixa biffen!

Nej, dags att packa in arslet i bilen och rulla ner mot kusten igen... sover så förbannat skönt hemma nu sedan vi skaffade lite nya sängar och täcken... Mmmm... längtar till sängen nu.

Ha det!