Våra "barnbarn"

Vi har nu besökt våra "barnbarn", närmare bestämt åtta små lurviga valpar. Svårt att i nuläget avgöra om någon av dem kommer att bli en "minizeke" men de var då alla ooootroligt söta och rara. Valparna är nu fyra veckor gamla och växer med jämn fart.

Det enda negativa med att träffa valparna så här är att man vill ta hem några stycken i jackan, men bara att inse läget. En tvåa på 56 kvm kan inte husera mer än två människor, två hundar och en papegoja. En hund till vore alltså helt uteslutet.
image1

Vill du se fler bilder och läsa mer om valparnas utveckling så kan du gå in på
www.zamwheats.com och klicka dig fram till valparna.

Daniel & Jenny


Påsk!!!

Så var årets påsk över... Trist att helgerna är över, men lika kul att inse att jag ändå har några dagar kvar på ledigheten... som måste ägnas åt rättande. Bara att bita ihop och skötasin plikt!!! Påsken har firats nere i Södermanland, i Sparreholm närmare bestämt. Där har vi käkat god mat och dragit i oss en och annan god dryck. Stort tack till Micke och Linda som förgyllt vår påsk.

I Sparreholm har vi INTE terroriserat vår förre stadsminister, ni vet NIVEA-burken, "fet och dryg". Nej, vi har varit på promenader och utflykter dit vi aldrig förr har varit. Von Rosens jaktstuga var en häftig upplevelse där den gamle Slottsägaren byggt upp en skogsoas med egen konstgjord sjö, mitt i ingenstans. Mer kuriosa kring detta är att det ligger i en urskog som är Sveriges första privatägda naturreserevat med statliga skyddsintressen i.

Den andra utflykten gjordes med moped till ett utsiktsberg som ligger på andra sidan om Sparreholms slottssjö med en magnifik utsikt över godset och Ekparken. Otroligt spännande natur och vackert väder gjorde denna utflykt helt oförglömlig. Att det dessutom var ett sådant trevligt sällskap med gjorde bara saken ännu bättre. Återigen, stort tack för den här gången. Hoppas vi ses snart igen!!!

Daniel & Jenny 

Aprilskämt eller???

Jag följer med stort intresse debatten kring nya tränartrojkan i Luleå Hockey. Kan bara konstatera att det verkar som om föreningen äntligen hittat tillbaka till sin själ! Lokal prägel med stort hjärta!

Det jag ser som ett arpilskämt är alla kommentarer från snurriga människor som knappt verkar veta hur man knyter sina egna skosnören. De gapar om att LHF satsar mot allsvenskan, hela Sverige skrattar osv... Jasså? Jag har inte hört ett endaste skratt hittills och då har jag hunnit med att kolla av lite terräng i hockeysverige. De som har lite kunskap vet nämligen att när Luleå satsar lokalt... då blir det trist att, som motståndare, komma till Coop! Vem visste vem Osten var då han tog över klubben som tränare? Ingen, men två år senare höll han bucklan i sin näve och var ett namn så fruktat att självaste Pelle Bäckman skett knäck vid presskonferenser.

Nåja... tror inte att domedagsprofeternas åsikter är mycket värda för LHF. Dessa personer har för tradition att vara soffexperter i världsmästarklass. Vänd på frågan, vad gav Lener oss med sina 375.000 i månadslön? Två slutspel med direkt respass, rykten om fraktioner i laget, spelare som inte respekterade ledningen och mer negativt. Det positiva han gav oss var att det lönade sig att belöna heta spelare direkt med mer speltid. Det hoppas jag att Roger x 3 tar med i nya ledarstilen.

Aprilskämtet då? Hur kommer det in i den här bloggen? Jo, genom att vi är så fast i vårt gamla tänkande att vi inte märker hur patetiskt det blir. Vi gapar om att måste satsas och att vi måste ha etablerade duktiga ledare! Sedan gnäller vi om att det är inavel i svenska ledarkåren och att det måste in nytt blod. När det nya blodet kommer in gnäller vi om att det är orutinerade skitar. Det blir så töntigt att vi biter oss själva i svansen för att sedan gråta ut offentligt över att det gör ont... Trams, därför kallar jag det för ett Aprilskämt, med stor portion lyteshumor över sig!

God vår!!!