Påsk!!!

Så var årets påsk över... Trist att helgerna är över, men lika kul att inse att jag ändå har några dagar kvar på ledigheten... som måste ägnas åt rättande. Bara att bita ihop och skötasin plikt!!! Påsken har firats nere i Södermanland, i Sparreholm närmare bestämt. Där har vi käkat god mat och dragit i oss en och annan god dryck. Stort tack till Micke och Linda som förgyllt vår påsk.

I Sparreholm har vi INTE terroriserat vår förre stadsminister, ni vet NIVEA-burken, "fet och dryg". Nej, vi har varit på promenader och utflykter dit vi aldrig förr har varit. Von Rosens jaktstuga var en häftig upplevelse där den gamle Slottsägaren byggt upp en skogsoas med egen konstgjord sjö, mitt i ingenstans. Mer kuriosa kring detta är att det ligger i en urskog som är Sveriges första privatägda naturreserevat med statliga skyddsintressen i.

Den andra utflykten gjordes med moped till ett utsiktsberg som ligger på andra sidan om Sparreholms slottssjö med en magnifik utsikt över godset och Ekparken. Otroligt spännande natur och vackert väder gjorde denna utflykt helt oförglömlig. Att det dessutom var ett sådant trevligt sällskap med gjorde bara saken ännu bättre. Återigen, stort tack för den här gången. Hoppas vi ses snart igen!!!

Daniel & Jenny 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback