Rapport från BB del 3

Har haft några riktiga guldtimmar nu på förmiddagen. Charlie har ätit och sedan har vi bytt på honom och tvättat av honom. Snacka om snäll kille. Knappt några protester alls när pappa torkade bort det kletiga barnbecket som brukar kunna sätta sig som klister. Så fort nya blöjan var på plats så var det endast nyfikna ögon som försökte kolla in vad mamma och pappa sysslade med. Han var så upptagen med utforskandet att han inte ens hade tid att protestera mot påklädnaden av honom. Sedan startade den riktiga guldsunden...

En genomlycklig kille som snällt har legat i både mammas och pappas famn. tittat länge på oss, sovit lite och sedan bara tittat på oss. Oj vad lycklig man är. Alla bekymmer som tidigare funnits är som bortblåsta, det räcker att titta lite på Charlie så kommer det där lilla leendet smygandes i mina mungipor. Han är så fin...

Återkommer med mer sen. Vill bara njuta nu.

/Daniel & Jenny

Rapport från BB del 2

Charlie Carnudd har nu anlänt! 17.41 den 20/2 2009 anlände den lilla guldklimpen. 3635 gram och 51,5 cm var hans siffror.

Hujja vilken pärs! Jenny slet som ett djur och jag har aldrig förr sett något så svårt. Jag är närvarande hela tiden men känner mig ändå så frånvarande när jag inte kan göra något för att lindra hennes smärta eller avlasta hennes arbete! Kvinnan är fantastisk! Bara att inse och abdikera från den tro man har haft förr.

Nu ligger vi på BB och tar igen oss. Ska snart gå och käka lite frukost och sedan hämta Charlie som har fått vara någon timme med barnmorskan. Både Mamma och Pappa har fått sova bra inatt så nu är vi fullt laddade för en ny dag med vår nya familjechef.

/Daniel & Jenny

Rapport från BB del 1

Vi är på BB nu! Lilleman har bestämt sig för att komma ut till oss och givetvis gör han det när jag är iväg på min enda tur denna vecka med överliggning. Precis mellan vid Östra Flakaträsk ringer Jenny och talar om att vattnet har gått. Vad f-n gör man då? Åker givetvis in till Haparanda på "pipet" (dvs så fort det tillåter enligt reglementet) och tar första bästa buss mot Luleå. Det tar tid inser jag så jag har förberett mamma som kommer och möter mig i Kalix. Stort tack mamma!!!

Nu har värkarna lugnat sig lite och Jenny har fått sova lite. Hon är inte helt öppen än så vi misstänker att det blir en fredagspojke!!! Skulle tro att han bestämmer sig för att titta fram i morgonbitti precis när vi sover som bäst?

Jaja, vi har haft god tid på oss att packa så vi har gott om utrustning med oss. Vi har fått ett rum på BB nu där det är lite bekvämare än på förlossningen. Jenny har en bra säng och jag själv har också en säng!!! Perfekt, bara jag får sova... det är nämligen en lyx som jag inte kunnat unna mig det senaste dygnet.

Längtar efter dig lilleman!!!

/Pappa och Mamma

Vi är snart föräldrar!!!

"Charlies" ankomst närmar sig med stormsteg! I skrivande stund är det exakt 4 veckor kvar till förlossningen. Han är beräknad till 2:a mars, men det kan ju innebära när som helst med andra ord. Han kan bli tidig, han kan bli sen och han kan bli "beräknad". Känns bara lite konstigt att inte veta när han kommer och om jag är hemma över huvudtaget?

Om han vill bråka så kommer han mitt under min uppkörning och givetvis då jag befinner mig i Kiruna... Nej, nej.. inga katastroftankar!!! Det kommer nog att gå bra ska vi se.

Har under förra veckan gått Dieselutbildning på Green Cargos T44:a... en gammal men beprövad tvåtaktstolva... Som i sin tur driver generatorn som förser elmotorerna med ström... Fan vad allt är logiskt på järnvägen :)

Ska åka med en ny handledare från och med onsdag så att jag får chansen att snurra på Haparandaomloppet! Ska bli kul att få åka TAM. Måste dock sätta mig med SÄO:n framför näsan och repetera lite angående TAM... Har nog aldrig kört TAM, dock FÖT som är ett än mer krånglig tågföringssätt.

Jaja!
Sköt om er!