Inför dödsstraffet igen!

42-åringen, Anders Eklund, har erkänt att han dödat 10-åriga Engla, 31-åriga Pernilla 2000 plus att ytterligare ett gäng erkännanden står i faggorna från honom. Vad vill jag ha sagt med detta? Jo, döda kräket! Han har förverkat sin rätt till existens på denna jord. Även om man skulle kunna spärra in honom tills han dör så kommer det där jävla äcklet att kunna fortsätta att vanära kvinnor och barn i sina fantasier. Det nöjet ska fan inte svinet få.

Jag skulle gärna ställa mig i kö för att få dela ut den dödande stenen vid en stening, men jag tror nog att det finns många fler än mig med närmare anknytning som hellre skulle få kasta stenen.

...fan, det är så jävla illa allt detta att man mår illa. Frågorna är så många och svaren så få. Polisen har blivit tipsade om detta svin utan att kolla upp honom. 42-åringens vänner har vetat om hans "dragning" till unga kvinnor utan att agera. Vad fan är det för fel på vårt samhälle när vi skyddar gärningsmän för att fälla offer?

Återinför dödsstraffet under en månad och se då till att rensa ut samhället från sådana här paraister!

Hemma igen

Nu är min 4-veckorsvistelse i Långsele över för denna gång. Det har varit riktigt roligt att få köra tåg och få en äkta inblick i vad mitt yrke har att erbjuda mig i framtiden. Hade tänkt uppdatera med jämna mellanrum nere i Långsele, men brist på dator och internet har gjort mig handikappad på den fronten. När jag väl har varit hemma under två helger så ville jag hellre lägga tiden på att umgås med Jenny.

Vad har hänt då? Jo, "lokförarmässiga" reflektioner har jag skrivit om på lokförarbloggen på
klassbloggen. Jag har har haft turen i oturen att bli stoppad i Mellansel då det spårade ur ett tåg utanför Vännäs. Vi skulle bli stående där i två timmar så jag passa de på att ringa Anki som bor där och 5 minuter senare kom hennes dotter Sara ner med Zelda och Zamira. Väldigt kul att se båda voffarna och speciellt kul att se hur otroligt lik Zelda är sin pappa Zeke. Allt från beteende till knorrsvans kommer direkt från pappan hennes.

Zelda, dotter till Zeke.

Annars händer väl inte så mycket just nu skulle jag tro? Kanske är det ändå så att det bara är jag som inte har satt mig in i min vardag ännu. Det tar ett tag att landa när man väl kommit hem igen med saker som vardagsrutiner, matlagning osv. Nere i Långsele har man gått i skift och sovit på dagarna och tappat de fasta rutinerna, även om man försöker att äta så normalt det bara går.

Jaja, ha det alla ni därute!
Själv ska jag bada mina hundar nu och sedan klippa dem en efter en...

/Daniel