Kalashelg!

Luleåkalaset drog igång igår. Årets kalas har av många kallats för "lågbudgetvariant" och man har sagt att årets kalas inte kommer att locka andra än just Luleåbor. Nej, det är precis det som är meningen. Kalaset marknadsförs enbart i Luleå och tanken är att det ska vara för just Luleåborna. Detta enligt en av mässkordinatorerna som jag haft kontakt med. Laget mitt kommer att ansvara för cykelparkeringarna och lite korvförsäljning, därav kontakten med mässkordinator.

Vad ska vi tro...?? Mest troligt tvålar vi dit P.D.O.L. ganska ordentligt med tanke på att vädret verkar bli stabilare. Trots "sämre" artistfält så verkar Kalaset ändå locka fler av den anledningen att det är en mer "städad" festival. Inte lika många "fjortisar" som raglar omkring och bråkar och slåss. Visst förekommer fylla och rejält med sådan, men den är ändå inte i paritet med den på PDOL. Kalaset som sådant har även bättre struktur där man lyckas kategorisera områdena så pass bra att vuxna rockers inte behöver stå och armbågas med 17-20 åriga hiphoppare. Kanske man ska tacka polisen för som fått många av sina synpunkter hörsammade.

Nåja, hur som helst så ska det bli kul att arbeta lite och se vad för pengar som kan dras in till laget. Ska arrangera igång nu under fredagen för att slutligen  själv arbeta under lördagen. Kommer att bli KALAS!!!

- Jenny ställer konst på "konst i det gröna"! Ingen ursäkt är bra nog för att inte besöka henne där.

- Talibanerna verkar fortfarande styra Afghanistan... Flat regering som verkar förhandla med terrorister i tomteskägg...

- Bara sex veckor och två dagar kvar tills jag börjar plugga igen!!! Wiiiieee!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback