En lördag, ja jävlar, en lördag...

Ledig! Wohooo!!!
Har en lång ledighet att se fram emot och det verkar heller inte bli något gnetande att hymla om heller. Ganska skönt faktiskt. Visst, ska man gneta så ska man göra det då man har långhelg så man ändå får vila lite, men nu är just långhelgen värdefull!!!
Har startat dagen med att vakna med Charlie, käkat frulle med honom medans mamma/fru Carnudd fick en dryg extratimme under täcket. Hon är på möhippa idag och jag tror hon behöver alla minuters sömn som kan fås. Det brukar vara högt tempo i det här gänget som är ute och härjar.
Sedan passade jag på att köra den svarta pärlan genom guldtvätten... Det var kanske det dummaste man gjort eftersom jag nästan törs lova att det blir blida igen nu... Mötte därefter upp den sämre kopian av mig för en kopp koffein inne på La stada. Fördjävla god på min ära och den fick sällskap av en bagel med salami och brieost. Lycklig man nu! Nu sover grabben sin skönhetssömn så då får man passa på att powerslacka lite innan han vaknar. Såååå ruggigt värdefullt att bara få släppa ner kroppen i soffan, inta komaläge och bara zappa runt lite i en halvtimme. Det är livskvalité!!!
Appropå det där med kvalité, inga äckliga telefonförsäljare ringer längre!!! Wohooo!!! Varför inte undrar ni kanske? Har vi anlitat "Nix"? Nej! Har vi anlitat annan typ av spärrtjänst? Nej! Vi har helt enkelt sagt upp telefonen!!! Drastiskt va? Ska det behöva gå så långt bara för att slippa en robotmässig übertrevlig snubbe som bara har som uppgift att kränga skitsaker som får gamla world import att framstå som "top of the line"? Är det verkligen så illa ställe med dessa hurtfriska terrorister som dag ut och dag in terroriserar oss med sina unika erbjudanden som man bara inte kan leva utan? Svaret? Jupp!!! Bara därför...
Sedan kan man lägga till som en liten parentes att det kändes onödigt att ha en fast telefon som vi bara betalar fasta avgifter på... Vi använder mobiltelefonerna och det finns således inga behov längre av en fast telefon som bara förfular vårt hem... (Det sista där kan man väl ta med en nypa salt va?)
Nu behöver man inte längre tänka ut en bra plan för att avsluta ett samtal från en oönskad terrorist. Fan så skönt!
Luleå mot Sadomodoiterna idag då? Vette fan, Modo ser grymt starka ut just nu så det blir kämpigt. Dock känns slutresultatet irrelevant idag. Det viktigaste är att sänka Molinder! Payback! Sikta på knät! Efter den medvetna huvudtacklingen på Abbot sist så är det givet med en retaligation!!! An eye for an eye...
Ha det!

Kommentarer
Postat av: Pungråtta

Hörru...jag fattar inte ditt språk, är du full eller?

2009-12-22 @ 18:47:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback