Borgarkräk...

Återigen visar de fega och baksluga borgarsvinen i Luleå vilka jävla töntar och pajasar de är. Finns verkligen ingen egen ideologi eller tanka bakom det egna agerandet. Allt verkar bara bygga på att få mediatid och kritisera de som agerar för något!

Kalle P och Stålnacke deltar i en demonstration mot Israels krigande i Gaza där hundratals barn dör av flyganfall från Israelerna. En av demonstrationsledarna skanderar "Död åt Israel" varpå tönten Mattias Karlsson från Moderaterna ser sin chans att få lite mediatid. Tänker man lite så är det faktiskt okej att ropa "död åt israel" precis på samma sätt som folk skrek "död åt Tyskland" eller "död åt Talibanerna". Hade inte Israel haft så goda relationer till USA så hade man varit terroriststämplade för längesedan.

Det lustiga i sammanhanget är att En KD:are från Luleå späder på bakom Karlsson via debatter i lokaltidningens hemsida. Exakt allt i deras kritik är bara att racka ner på socialdemokraterna som visar lite stake och ställningstagande. Var fan har Karlssons och KD:arens ställningstagande tagit vägen? Vad tycker dem om krisen i Gaza? Står dem rent av på Israels sida? Jag står på Palestiniernas sida, men fördömer Hamas metoder att använda barn som mänskliga sköldar. De är lika skyldiga till barnens död som Israel är.

Sakfrågan återkommer. Inte ett jävla knysst har hörts från borgarnas sida annat än att man tycker det var fel av Sossarna. KD:aren tycker att "demonstranternas åsikter passar i SAP" och att Sossarna tycker att dessa åsikter passar bra in  i partiet.... Snacka om att skyffla fram en motorväg från en skogsstig. Bara för att Kalle P och Stålnacke visar sympatier för de oskyldiga i Gaza så innebär det inte att man tar Hamas under sina vingar. Hur många oskyldiga dör i Israel? Läser inte många siffror om det... Ställningstagandet gäller alltså dödandet av oskyldiga människor!

Nä, borgarpacket har åter skitit framför sin egen bro... Nu får ni gå i geggan i nästa val. Att ni inte fattar varför ingen vill se er regera i Luleå. Korkade nötter!

Kommentarer
Postat av: Paula

Okej Danne men nu vill vi se bild på Jennys maaaage! :D

Postat av: Daniel

Jag vill lägga upp bild, men jag får inte för Jenny, än... :)

2009-01-16 @ 01:41:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback