Ledig helg

Fan så trist rubrik egentligen. Har många gånger funderat över vad rubriksättarna har för knep när de ska försöka sälja in en artikel genom att hitta en fyndig rubrik. Ibland säger det sig själv om det handlar om en person med kul namn etc, men ett blogginlägg... Suck...

Har varit på stadspromenad med Jenny, Charlie, Titiyo óch tvillingbrorsan med tillhörande familj. Solen sken, vädret bra och temperaturen på några streck ovanför noll. Perfekt, tills vi nådde Bergnäsbron. Glömmer visst varje vår att det blåser ganska duktiga frånlandsvindar när det börjar bli varmare. Kände mig som en GB-glassgubbe som nyligt plockats fram ur frysen när vi väl nådde stadssidan av bron.

Väl där mötte vi upp äldste brodern som dock inte ville promenera... det var tydligen så att hans fälgar var lite skitiga... Satan i gatan vilka härliga ursäkter. Ska snart ta emot Zekes syster Micha och ge henne en vårvänlig frisyr. De som sett våra hundar vet nog om att vårslasket inte brukar vara så vänligt mot långa wheatenpälsar.

Får se om jag ids se någon hockey... Hoppas att Färjestad slår ut 6-fingers!!! :)

Kommentarer
Postat av: Ingela

Härlig dag ni verkar ha haft! :-) Här har dan också varit bra. Nu är jag gräsänka till imorgon på dan. Martin sover i Kiruna inatt. Hälsa Jennie och lillen :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback