Long time no seen...

Bloggtorka skulle vissa säga, inspirationsbrist skulle andra klämma till med. Själv väljer jag sanningen! Jag har inte velat skriva. Jag har för närvarande använt mig av enklare och mer oldfashioned media; jag har helt enkelt pratat direkt med folk. Jag har socialiserat på det uråldriga sättet då man faktiskt satt bredvid en person och samtalade och kunde känna av diskussionen genom att läsa av kroppspråk, ansiktsuttryck och genom att lyssna på betoningar och tonfall.
Jisses så mycket mer intressant en diskussion blir när man faktiskt har den möjligheten. En telefon är ju många gånger bättre än att maila, chatta osv, men jag föredrar nu faktist att prata irl (givetvis måste jag klämma in en chatterm där).
Vad har jag pratat om då? Faktiskt inget särskilt alls. Det har handlat om jobb, det kan vara så små triviala saker som kvalitet på strumpor för att slippa ludd mellan tårna, det viktiga har faktiskt bara varit möjligheten att få umgås öga mot öga med personer.
Tror att det kan vara en bieffekt av mitt jobb, som kanske kan tituleras som ett av de mest ensamma yrken som finns, som gör att jag nu suger åt mig varje tillfälle till att umgås då det kommer. Älskar mitt jobb, inget snack om den saken, men jag inser ibland att det kan vara riktigt ensamt då man susar fram i natten med P3-Vaken som enda sällskap. Dålig täckning och en sovande fru gör att man inte heller kan umgås på det sättet heller då. Får nog börja jobba mer dagtid... (Kul humor va?)
Nåväl, hade tänkt skriva några rader om det nya fina loket vi har fått utbildning på, men jag struntar i det. Skulle nog bara bli lite... nördvarning tror jag.
Nåväl, ha det bra och umgås mer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback